Tirebolu Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0 454 429 32 41
WEB https://tirebolumesem.meb.k12.tr
Adres : Demirci Mah. Akmaz 3. Sok. No 27 28500 Tirebolu/GİRESUN
VİZYON : “Teknoloji ve bilimin baş döndürücü hızla geliştiği dünyada, çırak, kalfa ve ustalarımızı iş hayatının istek ve ihtiyaçlarına uygun bilgi ve beceri ile donatarak ulusal ve uluslar arası rekabete açık yeterlilikte eğitmektir.”
MİSYON : “Tirebolu Mesleki Eğitim Merkezi , 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen hedeflere uygun olarak; 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu’nda belirtilen mevzuatlar çerçevesinde, Ülkesini ve Ulusunu seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, insan haklarına saygılı, bilimsel ve mantıklı düşünme becerisine sahip, sorgulayan ve araştırmacı, gelişim için risk alabilen, yaratıcı düşünceye sahip, teknolojik gelişmeleri takip eden ve sürekli kendini yenileyen, doğruluktan ayrılmayan, üretimini toplum yararına sunmayı benimsemiş, üstün nitelikli çırak, kalfa ve ustalar ile iş piyasasının aradığı kalifiye elemanlar yetiştirmektir.”
BAŞARILAR :

Saatler : 08:15-21:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Tirebolu-Halkovala dolmuşları, ilçe dolmuşları ile
Yerleşim Yeri : Şehir (ilçe Merkezi)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 4 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :